Välkommen till Falkens Aktivitetsformulär för 10-12 år Fritidsklubb

 

Nedan kan du anmäla ditt barn till roliga aktiviteter på Falken. Tänk på att eventuella betalningar för aktiviteten görs till fritidsledare på Falken på angivna datum innan aktivitetsdagen.

OBS: ENDAST MEDLEMMAR KAN ANSÖKA TILL AKTIVITETER!

OBS: utöver dessa aktiviteter nedan så kommer vi att ha aktiviteter i verksamheten och i närområdet mestadels eftersom vi vill undvika så mycket vi kan kommunala resor i corona tider. VI ÄR NOGA MED ALL HYGIEN OCH SKICKAR HEM BARN SOM ÄR SJUKA.

 

Kom ihåg att meddela om du får förhinder/inte kan följa med på en aktivitet. Om du har betalat för en aktivitet så får du endast tillbaka pengarna om du meddelar minst 3 dygn innan aktivitet eller vid sjukdom. Ring då Falkens direkt tel på 0707873898!

 

När vi stänger klubben ibland på lov för att vi alla ska åka iväg på utflykt så kan ni alltid ringa andra fritidsklubbar i Botkyrka, som är närliggande och vara där om ni ej vill delta i aktiviteten på Falken (se alla kontaktuppgifter/adresser nedan); https://www.botkyrka.se/idrott-fritid--natur/oppen-fritidsverksamhet/fritidsklubbar-10-12-ar.html

Specifik information och anmälan till en kommande aktivitet

(Om ni anser att ni behöver ekonomisk hjälp med eventuella kostnader för aktiviteter för era barn eller har andra frågor efter denna info maila till anita.hiitti@southside.nu eller ring på 070 441 69 85).

Inga aktiviteter just nu! Välkommen tillbaka senare! =) 

ALL RIGHTS RESERVED. COPYRIGHT FALKEN © 2020

Mer om vår verksamhet

Logotyp-Falken-Compact.png