VÅRA AKTIVITETER

PÅ FALKEN HAR VI MÅNGA OLIKA AKTIVITETER SOM KAN VARA BÅDE UNDERHÅLLANDE OCH LÄRORIKA!

PLAYSTATION, X-BOX & Wii

Vi har alla dom största spelkonsolerna på Falken. Här hittar du playstation 3, X-Box och Wii och flera olika spel att njuta av. Kom och dansa loss till Let's Dance på Wii eller utmana vännerna på fotbollsturnering i FIFA 2016 på Playstation. Fritidsledarna spelar gärna med dig (om vi har möjlighet) tveka inte på att fråga oss om en runda! 

fritidsgård, ungdomsgård
 
 
PINGIS

Vårt pingisbord är det senaste från Stiga som används av professionella pingisspelare. Kom och testa på, spela med en vän eller fritidsledare på Falken! Tillsammans spelar vi pingis som proffsen. Med nya och fräscha pingisrack och bollar kan du ha kul med dina vänner eller andra besökare på Falken! 

fritidsgård, ungdomsgård
BILJARD & AIRHOCKY

Med ett biljardbord kan du och dina vänner utmana varandra i en biljardmatch. Se vem som kan sätta biljardbollarna i hålen snabbast.  Men var försiktig så du inte får i 8 innan du fått i alla dina bollar! På Falken har vi ibland biljardturneringar som man kan delta i och vinna goda priser! 

Vårt Airhockybord är också i toppskick! Här kan du spela tillsammans med dina vänner eller fritidsledare! Tillsammans skapar vi en god miljö för alla! Välkommen att spela biljard eller air hockey med oss! 

fritidsgård, ungdomsgård
 
 
fritidsgård, ungdomsgård
MUSIK

Falken gör det möjligt för alla musikintresserade att prova på, utvecklas och vara kreativa inom musik. 

Vare om det är inom sång, instrument, text, inspelning, och produktion. 

Oz som jobbar i musikverksamheten jobbar inom musikbranschen inom hip hop och beats. 

Vi vill skapa ett ställe där vi kan trivas och ha kul inom det musikaliska, vare om man ska lära sig dj:a, sjunga en cover låt, sitter och leker med olika instrument i datorn, eller om man har en klar låt och bara vill få tips och feedback. 

Om någon är intresserad av att framföra sin låt på scen eller annat, så hjälper vi gärna till med tips och råd om scenspråk.

KONST & PYSSEL

Kom in till vår berömda konst & pyssel verkstad! Här kan du rita, måla, göra tvål, klippa, klistra och färglägga! Många gånger ber vi våra besökare att dekorera våra lokaler med hjälp av ert pyssel och er konst! Vi ser till att du har allt för att kunna utrycka dig med så många färger och fantasier som det bara går! Här kan du låta fantasin flöda! Välkommen till Konst & pyssel verkstaden, här är konst och fantasi i fokus! 

fritidsgård, ungdomsgård
 
BAKNING

Nästan varje vecka tar vi fram nya roliga bakrecept och bakar något gott tillsammans, kom med idéer så skapar vi godsaker ihop.

fritidsgård, ungdomsgård